Pret Doberman

Contactati-ne telefonic pentru o oferta de pret:

Consultant achizitie animal de companie:

Dr. Vet. Bogdan Sintimbrean 0741.583.099

E-mail: canisaro@gmail.com

Program: Luni-Duminica -9-21
Sc CanisaRO SRL - CUI - 30511481

Vand Doberman, masculi si femele, deosebit de frumosi in varsta de 8 saptamani.

Cainii de rasa Doberman sunt printre cei mai populari caini de paza, fiind companioni alerti, foarte inteligenti si deosebit de loiali. Candva erau utilizati pe post de catei de paza si executau munca in serviciul comunitatii, fiind talentati catei politisti, in zilele noastre sunt mai rar folositi la indeplinirea acestor sarcini. Cateii de rasa rasa Doberman sunt printre cei mai usor de recunoscut, in parte pentru rolurile pe care le au in societate dar si  datorita faptului ca sunt reprezentati in diverse filme si jocuri video ca si cand ar fi o rasa deosebit de agresiva, motiv pentru care oamenii se tem de acesti catei. Imperecherile intre exemplare alese cu mare grija de catre crescatori au diminuat rpedispozitia initiala a acestei rase spre agresivitate crescuta, iar Dobermanul modern este un catel energic si plin de viata, ce se adapteaza perfect vietii de familie si rolului de companion desavarsit.

Avantajele achizitiei unui catel de rasa prin intermediul nostru:

  • Carnet de sanatate cu vaccinurile si deparazitarile efectuate la zi;
  • Fiecare pui comercializat este deparazitat intern si extern conform varstei;
  • Asigurare medicala de sanatate pentru bolile virale garantata prin contract;
  • Pasaport International;
  • Microcip;
  • Brosura privind alimentatia si vaccinarea catelului prezentata in format electronic;
  • Transport asigurat Gratuit in majoritatea oraselor din tara - Transportul cateilor se face cu masini climatizate in conditii foarte bune;
  • Contract de Vanzare si factura fiscala;
  • Consiliere de Specialitate asigurata de catre Medicul nostru Veterinar pentru puii livrati de noi;
  • Va trimitem mai multe poze cu puii pe e-mail;

In speranta ca veti alege un catel de rasa pura la un pret corect va asteptam sa ne contactati;

Doberman de Vanzare, Vand Doberman, Anunturi Caini, Vanzari Catei, Pret Caini Rasa Doberman de Vanzare, Caini de Paza, Companie si Vanatoare de Vanzare;

Originea cainilor din rasa Doberman:

Aceasta rasa a afost creata in Germania in jurul anului 1890 de catre Karl Friedrich Louis Dobermann. Dupa moartea sa in anul 1894, germanii au numit rasa Dobermann-Pinscher, in onoarea sa, dar jumatate de veac mai tarziu au renuntat la termenul Pinscher. Louis Dobermann era un colector de taxe ce calatorea frecvent in zone cu rata mare a criminalitatii si avea mare nevoie de un caine de paza care sa il protejeze in orice situatie neprevazuta. A reusit astfel sa obtina dupa imperecheri repetate ale raselor Pinscher, Rottweiler, Dog German, Ogarul Cenusiu si Ciobanesc German cainele din rasa Doberman.  

Infatisare:

Cainii de rasa Doberman au trupul puternic, compact, musculos de talie medie, totusi de data recenta crescatorii au promovat la expozitiile canine si au vandut un Doberman mai suplu si cu o manta mai neteda si mai lucioasa, varianta preferata de cei care achizitioneaza acest animal pentru a lua parte la concursuri canine. Constitutia trupului robusta, dupa modelul traditonal, este preferata in continuare de majoritatea proprietarilor de Doberman, in special de cei care il utilizeaza pentru paza si protectie. In ciuda standardelor este practic imposibil sa se tina sub un control perfect talia si greutatea cateilor, o talie mai mare putand duce la probleme de sanatate. Cu toate acestea cei care s-au hotarat sa achizitioneze catei din rasa Doberman pentru ca acestia sa le acorde protectie personala sau pentru a-i utiliza in sectiile de politie sau in armata, vor si cauta in general exemplare mai mari, iar crescatorii depun eforturi sstinute pentru a satisface aceasta cerere prin imperecheri selective intre exemplare masive. Blana ce le acopera corpul este scurta, cu fir de par cu textura dura si adera strans la corp.

Personalitate:

Cainii din rasa Doberman sunt fata de familia lor loiali, nobili, iubitori si dotati cu o inteligenta impresionanta. Adora sa fie in vecinatatea fizica a membrilor familiei sale, ar face orice spre a le obtine atentia si pretuiesc fiecare moment de afectiune din partea lor. Desi situatia poate diferi de la individ la individ, catelul Doberman va ataca doar atunci cand va avea motive intemeiate sa creada ca el, caminul sau familia sa sunt intr-un iminent pericol. Daca vor fi dresati corespuzator, de o mana ferma, dar iubitoare acesti catei sunt companioni minunati si impresioneaza adesea prin loialitate si consecventa. Simpla lor prezenta degaja forta fizica si rezistenta la efort, fiind atletici si cu un mers elegant si elastic. Cainii de rasa Doberman au fost de peste un secol utilizati pe post de catei de protectie, datorita inteligentei, loialitati si a abilitatii lor de a reprezenta o provocare fizica pentru agresorii umani.Odata erau in mod frecvent folositi in munca de politie si in armata, fiind utilizati intens de Marina Statelor Unite in al doilea Razboi Mondial, in aceste roluri meritul lor fiind ca inspirau teama. Nu de putine ori au fost reprezentati in filme si jocuri video in postura de catei agresivi, aceasta impregnand in mintea oamenilor teama instinctiva de ei si in consecinta foarte multe persoane se tem de cainii de rasa Doberman. Un alt aspect il reprezinta faptul ca oamenii nu interpreteaza corect rolul lor legitim, nu tin cont ca ei, fiind catei de paza au fost dresati sa neutralizeze intrusii si percep in mod eronat cainii din rasa Doberman ca fiind rai si agresivi. Este clar stiut ca sunt extrem de hotarati atunci cand isi pun ceva in cap, nu dtiu ce este frica si sunt dispusi la orice ca sa se impuna in fata tuturor. Cateii din rasa Doberman reprezinta combinatia perfecta de loialitate, putere, ferocitate si inteligenta.
Desi sunt o rasa dominanta, ce are tendinte innascut agresive fata de alti catei pot fi de asemenea excelenti catei de terapie, comportandu-se cu blandete cu bolnavii pe care ii au in grija. Cainele din aceasta rasa a fost creat pentru a lucra cu omul si are nevoie in permanenta de interactiunea cu acesta, trebuie sa isi petreaca aproape tot timpul cu familia sa, nu e destul sa fie lasat sa alerge in curtea din spate singur. Daca au o sarcina de dus la bun sfarsit si primesc suficienta stimulare psihica, cainii din rasa Doberman vor ramane ascultatori si fericiti.

Doberman de Vanzare, Vand Doberman, Anunturi Caini, Vanzari Catei, Pret Caini Rasa Doberman de Vanzare, Caini de Paza, Companie si Vanatoare de Vanzare;

Sanatate si ingrijire:

Cainii rasa Doberman au o stare de sanatate foarte buna, rar prezinta imbolnaviri. Foarte putine exemplare pot prezenta cardiomiopatie dilatativa, hipotirodism, alopecie.

Indatoririle stapanului de catel rasa Doberman:

Acesta trebuie sa isi doreasca si sa fie apt sa il disciplineze fara sa se teama de el, nu este recomandat sa il achizitionati daca nu aveti experienta in cresterea cateilor. Toti membrii familiei trebuie sa invete sa se comporte corect cu el, deoarece catelul Doberman are tendinta sa fie el cel care detine controlul in relatia cu restul lumii. Trebuie sa socializati corespunzator cainele de rasa Doberman de la o varsta foarte frageda, pentru a contracara tendinta sa naturala de a fi superprotectiv. Esentiala este si stimularea mentala daca va doriti un caine Doberman cu adevarat integrat in familie si fericit. Sunt o rasa adaptabila, vor fi fericiti si intr-un apartament micut daca vor avea un program zilnic ce cuprinde exercitii fizice temeinice cum ar fi o plimbare lunga pe zi sau sarcina de a-si insoti stapanul la jogging. Sunt deosebit de sensibili la temperaturi scazute, nu este recomandat sa doarma afara in zonele cu climat rece.

Doberman de Vanzare, Vand Doberman, Anunturi Caini, Vanzari Catei, Pret Caini Rasa Doberman de Vanzare, Caini de Paza, Companie si Vanatoare de Vanzare;

Caracteristicile cainilor rasa Doberman:

Ochi: nuanta inchisa, privire expresiva, inteligenta si plina de viata.

Urechi: se cupeaza, procedeu ce se practica intre a saptea si a noua saptamana de viata, avand rol estetic, dar si functional pentru cainele de paza, ajutandu-l sa localizeze mai eficient sursa sunetului. Cuparea urechilor ar trebui sa se faca cat inca sunt in grija crescatorului, inainte ca acesti catei sa ajunga in noul lor camin alaturi de stapanii lor. Daca acest procedeu se executa dupa ce cateii din rasa Doberman au implinit 12 saptamani,  exista un risc destul de mare ca urechile sa nu mai poata sta erecte.

Piept: bine proportionat, puternic.

Coada: se practica codotomia, majoritatea cozii fiind eliminata chirurgical la cateva zile dupa nasterea catelului. Unul din argumentele pentru care se practica aceasta procedura este acela ca vine in completarea mantalei lucioase si netede pentru a crea un aspect fizic plin de eleganta si care emana demnitate. Creatorul acestei rase,  Louis Dobermann si-a imaginat initial aceasta rasa cu coada scurta, alt argument pentru care se practica codotomia. Foarte putini proprietari pot decide in legatura cu lungimea cozii catelului Doberman, deoarece codotomia se practica in mod normal la cateva zile de la nastere, cu mult inainte de a fi pusi spre vanzare.

Muscatura: dintii puternici se inchid in muscatura in foarfeca.

Inaltime la maturitate:
        masculi:66-72 cm.
        femele: 61-68 cm.

Greutate la maturitate:
        masculi: 34-40 kg.
        femele: 25- 32 kg.

Durata de viata:
     aproximativ 10-12 ani.

Culoare: Negru sau mai rar exemplarele au mantaua fie de culoare negru si roscat, fie nuante de gri albastriu, alb.

Doberman de Vanzare, Vand Doberman, Anunturi Caini, Vanzari Catei, Pret Caini Rasa Doberman de Vanzare, Caini de Paza, Companie si Vanatoare de Vanzare;

Anunturi pe orase: