Amstaff de Vanzare

Contactati-ne telefonic pentru o oferta de pret:

Consultant achizitie animal de companie:

Dr. Vet. Bogdan Sintimbrean 0741.583.099

E-mail: canisaro@gmail.com

Program: Luni-Duminica -9-21
Sc CanisaRO SRL - CUI - 30511481

Amstaff de Vanzare, masculi si femele, deosebit de frumosi in varsta de 8 saptamani.

In conditiile in care sunteti in cautarea unui astfel de exemplar,  va asteptam sa ne contactati, pentru detalii cu privire la pretul sau modalitatea intrarii in posesie a unui astfel de exemplar. Mai jos sunt prezentate cateva din avantajele achizitiei de la noi a unui astfel de catel:

Avantajele achizitiei unui catel de rasa prin intermediul nostru:

  • Carnet de sanatate cu vaccinurile si deparazitarile efectuate la zi;
  • Fiecare pui comercializat este deparazitat intern si extern conform varstei;
  • Asigurare medicala de sanatate pentru bolile virale garantata prin contract;
  • Pasaport International;
  • Microcip;
  • Brosura privind alimentatia si vaccinarea catelului prezentata in format electronic;
  • Transport asigurat Gratuit in majoritatea oraselor din tara - Transportul cateilor se face cu masini climatizate in conditii foarte bune;
  • Contract de Vanzare si factura fiscala;
  • Consiliere de Specialitate asigurata de catre Medicul nostru Veterinar pentru puii livrati de noi;
  • Va trimitem mai multe poze cu puii pe e-mail;

In speranta ca veti alege un catel de rasa pura la un pret corect va asteptam sa ne contactati;

Amstaff de Vanzare, Vand Amstaff, Anunturi Caini, Vanzari Catei, Pret Caini Rasa Amstaff de Vanzare, Caini de Paza, Companie si Vanatoare de Vanzare;

Originea rasei Amstaff:

Acesti caini sunt rezultatul imperecherilor dintre Bulldog si Terrier si au fost adusi in Statele Unite de catre britanici si irlandezi, in special dupa Razboiul Civil. Initial au fost folositi ca si caini de lupta, dar nu numai, ei devenind si caini de vanatoare, de ferma si de paza. Dupa cum le spune si numele American Staffordshire Terrier, cainii Amstaff provin din Statele Unite de la inceputul anunului 1800 unde au fost crescuti initial pentru a ajuta la ferma si la vanatoarea de porci mistreti sau ursi. Inca din anii 1800  Amstaffii au inceput sa fie folositi ca si caini de lupta, acestia impresionand indeosebi prin  curajul lor deosebit si forta fizica impresionanta de care dau dovada.

Infatisarea rasei:


Amstaffii au o constitutie a corpului atletica si lasa impresia de putere impresionanta, agilitate si gratie pentru talia lor. Mantaua rasei Amstaff poate avea diverse tonuri de roscat, alb, galbui, negru, avand diverse semne albe.

Amstaff de Vanzare, Vand Amstaff, Anunturi Caini, Vanzari Catei, Pret Caini Rasa Amstaff de Vanzare, Caini de Paza, Companie si Vanatoare de Vanzare;

Personalitatea rasei:

Cainii de rasa Amstaff au fost creati de asemenea si pentru arena, din dorinta de a combina aptitudinile de lupta ale Bulldogilor, forta lor fizica impresionanta si modul in care nu elibereaza prada cu tenacitatea, inteligenta ascutita, agilitatea si viteza de reactie.
Cainii din aceasta rasa fac parte din familia Terrierilor, caini care sunt recunoscuti pentru firea lor inflacarata si curajul deosebit de care dau dovada. Cainii Amstaff au tendinta uneori de a fi agresivi cu alte animale de casa, pisici sau rozatoare. Rasa compenseaza totusi prin faptul ca sunt protectori deosebit de eficienti pentru ca sunt deosebiti de atenti la cel mai mic zgomot si sunt loiali pe viata celui care ii creste. Amstaffii sunt caini de paza innascuti si daca sunt socializati corespunzator de mici sunt foarte prietenosi fata de oameni. Desi protectori pana la a-si jertfi viata pentru stapan si caminul lor, cateii de vanzare Amstaff sunt capabili sa realizeze cand e cazul sa fie in garda fata de un pericol iminent si cand se pot relaxa. Amstaffii au o fire independenta si o vointa si o personalitate puternica fapt care poate fi dificil pentru cineva neantrenat sa ii dreseze. Daca totusi reusiti sa va impuneti in fata unui Amstaff acesta va va rasplati cu o dragoste si loialitate de neegalat fata de alti caini si va asculta orbeste comenzile primite. Acestia sunt caini de companie foarte apreciati deoarece sunt afectuosi si protectivi fata de familiile si stapanii lor.
Daca sunt dresati corect, de o mana ferma, dar iubitoare Amstaffii ajung sa fie apti pentru a indeplini sarcini in serviciul comunitatii cum ar fi terapia cu animale de casa, reperarea si salvarea victimelor unor accidente.

Sanatate si ingrijirea rasei:


Amstaffii au in general o sanatate buna, nu sunt predispusi la numeroase boli, rareori prezinta displazie de sold sau cataracta.

Amstaff de Vanzare, Vand Amstaff, Anunturi Caini, Vanzari Catei, Pret Caini Rasa Amstaff de Vanzare, Caini de Paza, Companie si Vanatoare de Vanzare;

Indatoririle stapanului de Amstaff:  

Este de o importanta vitala felul in care va cresteti catelul, daca nu il veti dresa corect poate deveni deosebit de agresiv. Trebuie sa fiti rabdator si intelegator fata de el pentru o relatie stransa. Daca insa va veti ocupa de el si il veti ingriji cu dragoste, se va dovedi a fi un excelent caine de companie, fericit, sociabil, prietenos fata de copii. Amstaffii se vor acomoda si intr-un apartament micut cu conditia sa aiba zilnic un program de exercitii fizice.

Caracteristicile rasei Amstaff:

Cap: impresioneaza prin maxilarele deosebit de puternice.

Ochi: negri, rotunzi.

Urechi: de cele mai multe ori se cupeaza, sunt erecte.

Piept: puternic.

Coada: stufoasa, o poate purta pe lateral sau pe spate.

Muscatura: in foarfeca.

Inaltime la maturitate: 43-47 cm.

Greutate la maturitate: 25-30 kg.

Durata de viata:
    10-15 ani

Culoare: Nu este o anumita restrictie la culoare.

Amstaff de Vanzare, Vand Amstaff, Anunturi Caini, Vanzari Catei, Pret Caini Rasa Amstaff de Vanzare, Caini de Paza, Companie si Vanatoare de Vanzare;

Anunturi pe orase: